Land- en Tuinbouw project
Help mee antwoorden te vinden voor het wereldvoedselprobleem
Hoe gaan we een wereldbevolking van ruim 8 miljard mensen met alle problemen rond klimaat en stikstof blijven voeden?
Het Hai-Tai college in Israël doet wetenschappelijk onderzoek naar voeding, biotechnologie, milieu, landbouw en dierenwetenschappen.
Help mee antwoorden te vinden voor het wereldvoedselprobleem door onderzoek hiernaar te steunen.


Over Tel-Hai
Steun de onderzoeken van het Tel-Hai College
Het Tel-Hai College is een agri- en foodtech centrum dat uitmuntende wetenschappers en studenten vanuit de hele wereld aantrekt. Het ligt in het hart van een spectaculair landschap in Galilea, Noord-Israël.
Tel-Hai werd in 1996 erkend als een onafhankelijke academische instelling. De belangrijkste disciplines zijn voeding, gezondheid, milieu en biotechnologie. Het Tel-Hai College werkt samen met MIGAL – Galilee Research Institute, gevestigd in Kiryat Shmona. Tel-Hai is de enige hogeschool in Israël met een eigen onderzoeksinstituut.
Waar draag je aan bij?
Studiebeurzen (fellowships) in voedingswetenschappen voor Nederlandse en Israëlische studenten aan het Tel-Hai College.
- Nederlandse masterstudenten kunnen hun onderzoekscriptie afronden in een van de relevante onderzoeksgroepen van Tel-Hai. In onderwerpen zoals: lokale landbouw, voedsel, biotechnologie, milieu en circulaire economie.
- Studenten kunnen deelnemen aan Engelstalige cursussen op het gebied van foodtech, ‘Hula Reserve’ en ‘Use of Artificial Intelligence and Big Data’ in food- en agritech.
- Masterstudenten van Tel-Hai zullen ook uitgenodigd worden aan Nederlandse universiteiten om een deel van hun onderzoek uit te voeren in onderzoeksgroepen aan de universiteit.
Neem voor meer informatie contact op met Vivian Rinat, telefonisch 020 – 646 6477, of per e-mail vivian@jnf.nl.

Al 120 jaar actief
Landbouw in de woestijn
Draag bij aan de ontwikkeling van duurzame land- en tuinbouw in de woestijn, en steun onderzoek naar het telen van gewassen in extreme droogte en hitte.