JNF studiebeurzen voor Nederlandse masterstudenten

Tel-Hai College - JNF studiebeurzen

Maandag, 27 februari 2023

JNF studiebeurzen voor Nederlandse masterstudenten

Onze JNF studiebeurzen bieden waardevolle kansen voor Nederlandse masterstudenten. Hiermee doen ze praktische onderzoekservaring op binnen de laboratoria van het Tel-Hai College en het MIGAL Galilee Research Institute, in Kiryat Shmona. Beide instituten liggen in een van de mooiste regio’s van Israël. De onderzoeksonderwerpen richten zich op landbouw, voedings- en biotechnologie, voedingsleer en milieu.

De studiebeurzen dekken de kosten van de vluchten, accommodatie en levensonderhoud. Dit is voor een periode van 3 á 4 maanden.

Bekijk de video over het jaarlijkse Tel-Hai Food Tech congres. Hierin staan de ontwikkelingen op het gebied van voedselinnovatie en vermindering van afval centraal.

Tel-Hai College - JNF studiebeurzen

Studeren in Israël, koploper in food- en climate tech

  • Doe onderzoek in de high tech valley van Israël. Deze regio is een trekpleister voor start-ups, bedrijven, academici, onderzoekers en studenten van over de hele wereld.
  • Rond je onderzoekscriptie af in een van de relevante onderzoeksgroepen van het Tel-Hai. Zoals lokale landbouw, voedsel, biotechnologie, milieu en circulaire economie.
  • Neem deel aan Engelstalige cursussen op het gebied van foodtech, ‘Hula Reserve’ en ‘Use of Artificial Intelligence and Big Data’ in food- en agritech.
  • Tot slot, dompel je onder in het bruisende sociale leven op de campus.

Delen en meer informatie

Ben jij of ken je masterstudenten op het gebied van bio-, food- en/of agritech, computer science, wiskunde, natuurkunde of biologie? Bekijk dan hier de lijst met onderzoeken of stuur het door.

Heb je interesse of vragen over de JNF studiebeurzen voor Nederlandse masterstudenten? Stuur dan een e-mail naar vivian@jnf.nl of bel 06-18067774. Klik op de onderstaande button voor meer informatie of direct aanmelden.

Met eigen onderzoeksinstituut

Over het Tel-Hai College

Hoe gaan we een wereldbevolking van ruim 8 miljard mensen met alle problemen rond klimaat en stikstof blijven voeden? Het Tel-Hai College in Israël doet wetenschappelijk onderzoek naar voeding, biotechnologie, milieu, landbouw en dierwetenschappen. Daarnaast is het Tel-Hai een agri- en foodtech centrum dat uitmuntende wetenschappers en studenten vanuit de hele wereld aantrekt. Het ligt in het hart van een spectaculair landschap in Galilea, Noord-Israël.

Tel-Hai werd in 1996 erkend als een onafhankelijke academische instelling. De belangrijkste disciplines van dit instituut zijn voeding, gezondheid, milieu en biotechnologie. Ook werkt het Tel-Hai College samen met MIGAL – Galilee Research Institute, gevestigd in Kiryat Shmona. Bovendien is het de enige hogeschool in Israël met een eigen onderzoeksinstituut.

Tel Hai Acadamisch College - JNF studiebeurzen voor Nederlands masterstudenten

Lees meer nieuws

JNF Nieuws

Joanne’s blog 41

... / JNF / Blog / Joanne’s blog 41 / Donderdag, 16 mei 2024Joanne's blog Lieve allemaal, Intens verdrietig, in de war en ook hoopvol ben ik zojuist teruggekomen van de Jom Hazikaron herdenking in ons dorp. Een alarm van twee minuten. Doordringend, hartverscheurend. Sinds 2001 gedenk ik jaarlijks Mordechai Schijveschuurder, een oud-klasgenoot van de… Lees verder Joanne’s blog 41

Lees nieuws

Joanne’s blog 40

... / JNF / Blog / Joanne’s blog 40 / Woensdag, 8 mei 2024Joanne's blog Lieve allemaal, Israël   Jom Hazikaron   Een etmaal lang worden alle soldaten en slachtoffers van terreur herdacht die vanaf 1860, de officiële telling van het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Israël, zijn omgekomen. De bevolking staat letterlijk drie minuten… Lees verder Joanne’s blog 40

Lees nieuws

Joanne’s blog 39

... / JNF / Blog / Joanne’s blog 39 / Donderdag, 2 mei 2024Joanne's blog Lieve allemaal, De Israëlische 4 mei heet Jom Hashoa en begint dit jaar op 5 mei ’s avonds. Om tien uur ’s ochtends op 6 mei zal het luchtalarm afgaan en neemt de gehele bevolking twee minuten stilte in acht.… Lees verder Joanne’s blog 39

Lees nieuws

Joanne’s blog 38

... / JNF / Blog / Joanne’s blog 38 / Donderdag, 25 april 2024Joanne's blog Lieve allemaal, De seider van 2021 was voor mij heel bijzonder. We zaten midden in de coronapandemie en je mocht niet met veel mensen samen zijn. Wij vierden het met zijn drietjes. Mijn vader en ik in Israël, samen met… Lees verder Joanne’s blog 38

Lees nieuws