JNF studiebeurzen voor Nederlandse masterstudenten

Tel-Hai College - JNF studiebeurzen

Maandag, 27 februari 2023

JNF studiebeurzen voor Nederlandse masterstudenten

Onze JNF studiebeurzen bieden waardevolle kansen voor Nederlandse masterstudenten. Hiermee doen ze praktische onderzoekservaring op binnen de laboratoria van het Tel-Hai College en het MIGAL Galilee Research Institute, in Kiryat Shmona. Beide instituten liggen in een van de mooiste regio’s van Israël. De onderzoeksonderwerpen richten zich op landbouw, voedings- en biotechnologie, voedingsleer en milieu.

De studiebeurzen dekken de kosten van de vluchten, accommodatie en levensonderhoud. Dit is voor een periode van 3 á 4 maanden.

Bekijk de video over het jaarlijkse Tel-Hai Food Tech congres. Hierin staan de ontwikkelingen op het gebied van voedselinnovatie en vermindering van afval centraal.

Tel-Hai College - JNF studiebeurzen

Studeren in Israël, koploper in food- en climate tech

  • Doe onderzoek in de high tech valley van Israël. Deze regio is een trekpleister voor start-ups, bedrijven, academici, onderzoekers en studenten van over de hele wereld.
  • Rond je onderzoekscriptie af in een van de relevante onderzoeksgroepen van het Tel-Hai. Zoals lokale landbouw, voedsel, biotechnologie, milieu en circulaire economie.
  • Neem deel aan Engelstalige cursussen op het gebied van foodtech, ‘Hula Reserve’ en ‘Use of Artificial Intelligence and Big Data’ in food- en agritech.
  • Tot slot, dompel je onder in het bruisende sociale leven op de campus.

Delen en meer informatie

Ben jij of ken je masterstudenten op het gebied van bio-, food- en/of agritech, computer science, wiskunde, natuurkunde of biologie? Bekijk dan hier de lijst met onderzoeken of stuur het door.

Heb je interesse of vragen over de JNF studiebeurzen voor Nederlandse masterstudenten? Stuur dan een e-mail naar vivian@jnf.nl of bel 06-18067774. Klik op de onderstaande button voor meer informatie of direct aanmelden.

Met eigen onderzoeksinstituut

Over het Tel-Hai College

Hoe gaan we een wereldbevolking van ruim 8 miljard mensen met alle problemen rond klimaat en stikstof blijven voeden? Het Tel-Hai College in Israël doet wetenschappelijk onderzoek naar voeding, biotechnologie, milieu, landbouw en dierwetenschappen. Daarnaast is het Tel-Hai een agri- en foodtech centrum dat uitmuntende wetenschappers en studenten vanuit de hele wereld aantrekt. Het ligt in het hart van een spectaculair landschap in Galilea, Noord-Israël.

Tel-Hai werd in 1996 erkend als een onafhankelijke academische instelling. De belangrijkste disciplines van dit instituut zijn voeding, gezondheid, milieu en biotechnologie. Ook werkt het Tel-Hai College samen met MIGAL – Galilee Research Institute, gevestigd in Kiryat Shmona. Bovendien is het de enige hogeschool in Israël met een eigen onderzoeksinstituut.

Tel Hai Acadamisch College - JNF studiebeurzen voor Nederlands masterstudenten

Lees meer nieuws

JNF Nieuws

Shana tova van onze voorzitter

Donderdag, 13 september 2023Shana tova van onze voorzitter Beste JNF vrienden, shalom!   Al jaren volg ik de ontwikkelingen op het gebied van groene energie met grote belangstelling. Israël staat hoog aangeschreven in de publicaties die ik voorbij zie komen. Wij werken dan ook intensief samen met onze koepelorganisatie JNF Israël om projecten in groene… Lees verder Shana tova van onze voorzitter

Lees nieuws

Terugblik FoodTech avond

Donderdag, 17 augustus 2023Terugblik op een bijzondere FoodTech avond We organiseerden afgelopen juli het JNF FoodTech Experience Event met als gastsprekers dr. Ofir Benjamin en Ethy Levy. Zij spraken over innovatie op het gebied van voedsel en landbouw: de veranderingen op dit gebied, de rol die Israël daarbij speelt en wat het voor invloed heeft… Lees verder Terugblik FoodTech avond

Lees nieuws

Van Wageningen naar Tel Hai met een JNF studiebeurs

Woensdag, 16 augustus 2023Van Wageningen naar Tel Hai met een JNF studiebeurs Heb je interesse in een onderzoekstage in Israël? Laat je inspireren door Jort Bouma (25 jaar). Hij is onze eerste student uit Wageningen die met een JNF studiebeurs stage loopt bij het Tel Hai College. Het Tel Hai College is een agri- en… Lees verder Van Wageningen naar Tel Hai met een JNF studiebeurs

Lees nieuws

Hoe gaat het JNF te werk?

Waarom we ons juist nu inzetten voor ons zo geliefde Israël!Hoe gaat het JNF te werk? JNF Nederland is een onafhankelijke stichting en een apolitieke organisatie, die projecten steunt op het gebied van bebossing, water, landbouw en welzijn. Alle projecten van JNF Nederland bevinden zich binnen de internationaal erkende grenzen van Israël. Onze projecten zijn… Lees verder Hoe gaat het JNF te werk?

Lees nieuws