JNF studiebeurzen voor Nederlandse masterstudenten

Tel-Hai College - JNF studiebeurzen

Maandag, 27 februari 2023

JNF studiebeurzen voor Nederlandse masterstudenten

Onze JNF studiebeurzen bieden waardevolle kansen voor Nederlandse masterstudenten. Hiermee doen ze praktische onderzoekservaring op binnen de laboratoria van het Tel-Hai College en het MIGAL Galilee Research Institute, in Kiryat Shmona. Beide instituten liggen in een van de mooiste regio’s van Israël. De onderzoeksonderwerpen richten zich op landbouw, voedings- en biotechnologie, voedingsleer en milieu.

De studiebeurzen dekken de kosten van de vluchten, accommodatie en levensonderhoud. Dit is voor een periode van 3 á 4 maanden.

Bekijk de video over het jaarlijkse Tel-Hai Food Tech congres. Hierin staan de ontwikkelingen op het gebied van voedselinnovatie en vermindering van afval centraal.

Tel-Hai College - JNF studiebeurzen

Studeren in Israël, koploper in food- en climate tech

  • Doe onderzoek in de high tech valley van Israël. Deze regio is een trekpleister voor start-ups, bedrijven, academici, onderzoekers en studenten van over de hele wereld.
  • Rond je onderzoekscriptie af in een van de relevante onderzoeksgroepen van het Tel-Hai. Zoals lokale landbouw, voedsel, biotechnologie, milieu en circulaire economie.
  • Neem deel aan Engelstalige cursussen op het gebied van foodtech, ‘Hula Reserve’ en ‘Use of Artificial Intelligence and Big Data’ in food- en agritech.
  • Tot slot, dompel je onder in het bruisende sociale leven op de campus.

Delen en meer informatie

Ben jij of ken je masterstudenten op het gebied van bio-, food- en/of agritech, computer science, wiskunde, natuurkunde of biologie? Bekijk dan hier de lijst met onderzoeken of stuur het door.

Heb je interesse of vragen over de JNF studiebeurzen voor Nederlandse masterstudenten? Stuur dan een e-mail naar vivian@jnf.nl of bel 06-18067774. Meer informatie over aanmelden vind je hier.

Met eigen onderzoeksinstituut

Over het Tel-Hai College

Hoe gaan we een wereldbevolking van ruim 8 miljard mensen met alle problemen rond klimaat en stikstof blijven voeden? Het Tel-Hai College in Israël doet wetenschappelijk onderzoek naar voeding, biotechnologie, milieu, landbouw en dierwetenschappen. Daarnaast is het Tel-Hai een agri- en foodtech centrum dat uitmuntende wetenschappers en studenten vanuit de hele wereld aantrekt. Het ligt in het hart van een spectaculair landschap in Galilea, Noord-Israël.

Tel-Hai werd in 1996 erkend als een onafhankelijke academische instelling. De belangrijkste disciplines van dit instituut zijn voeding, gezondheid, milieu en biotechnologie. Ook werkt het Tel-Hai College samen met MIGAL – Galilee Research Institute, gevestigd in Kiryat Shmona. Bovendien is het de enige hogeschool in Israël met een eigen onderzoeksinstituut.

Tel Hai Acadamisch College - JNF studiebeurzen voor Nederlands masterstudenten

Lees meer nieuws

JNF Nieuws

De hoofdprijs

... / JNF / Bomen / De hoofdprijs / Maandag, 27 februari 2023De hoofdprijs Al jarenlang doet Elly Naarden uit Amsterdam mee aan de loterij van het JNF. ‘Ik kan me niet herinneren wanneer ik begon met loten kopen. Ik doe het altijd trouw, zodra ik de aankondiging ontvang. Vroeger per post, tegenwoordig ook per… Lees verder De hoofdprijs

Lees nieuws

Tuinieren in de woestijn

... / JNF / Bomen / Tuinieren in de woestijn / Donderdag, 23 februari 2023Tuinieren in de woestijn Het is een drukte van jewelste. Ondanks de hitte zijn jong en oud in de weer met stekjes en water. Met of zonder groene vingers, het maakt niet uit. In de Arava bestaat sinds een aantal jaren… Lees verder Tuinieren in de woestijn

Lees nieuws

Een herinnering voor altijd…

... / JNF / Bomen / Een herinnering voor altijd… / Maandag, 16 januari 2023Een herinnering voor altijd Na dertig jaar bracht Liesbeth Aussen, een trouwe donateur van het JNF, samen met haar nicht Carry Bosman-Levi, een bezoek aan het Aussen Memorial Park in de Negev woestijn. Een indrukwekkend weerzien. Een herinnering voor altijd. ‘Terwijl… Lees verder Een herinnering voor altijd…

Lees nieuws

Oude boom, nieuw leven

... / JNF / Bomen / Oude boom, nieuw leven / Dinsdag, 3 januari 2023Oude boom, nieuw leven Toen Sarah Sallon, directeur van het Louis L. Borick Natural Medicine Center in Jeruzalem zo’n vijftien jaar geleden archeologen vroeg om enkele dadelpalmzaden, dachten ze dat ze gek was geworden. De zaden waren gevonden tijdens opgravingen die… Lees verder Oude boom, nieuw leven

Lees nieuws