Steun onze projecten

Bezoek aan 'Van afval naar Energie' project

Steun onze projecten

Waar iets meer dan een eeuw geleden een dorre woestijn was, groeit nu bos. Groeien in boomgaarden overvloedig sinaasappels en andere citrusvruchten. Worden in innovatieve kassen mango’s, avocado’s en vele soorten groente gekweekt. Dat is het resultaat van doorzettingsvermogen, hard werken en voortdurende innovatie.

Noord-Israël staat in brand

Noord-Israël staat in brand

Landbouw is het kloppend hart in de Westelijke Negev. Geen toekomst voor de regio zonder wederopbouw. Samen sterk voor de landbouw in de negev!

Vernielde tractor - Samen sterk voor de landbouwsector

Samen Sterk voor Israël

Landbouw is het kloppend hart in de Westelijke Negev. Geen toekomst voor de regio zonder wederopbouw. Samen sterk voor de landbouw in de negev!

Be'eri woud na 7 oktober

Herstel Be’eri Woud

Help ons het Be’eri woud weer tot bloei te brengen! De plek waar de grootste terreuraanslag in de geschiedenis van Israël plaatsvond.

Noodactie Israël

Noodactie Israël

Om de slachtoffers te helpen hebben we een noodfonds opgericht. Zodat we financiële hulp kunnen bieden met deze noodactie voor Israël. Kom in actie en steun de vele slachtoffers in Israël.

Zonne-energie panelen in de woestijn

Onderzoek naar duurzame opslag van zonne-energie

Lithiumbatterijen vormen een bedreiging voor het milieu. Daarom zoeken we naar alternatieve opslagmethodes. Er is dringend onderzoek nodig om op een duurzame manier stroom op te slaan.

Het Nitzana park toekomst - 69e loterij project

Breng Nitzana tot bloei

Draag bij om het Nitzana park om te vormen tot een trekpleister voor lokale bezoekers, toeristen en vogelaars. Dat kan alleen met jouw hulp!

JNF Holland Huis - Bouw mee aan de toekomst van de jeugd

Bouw mee aan de toekomst van de jeugd

Met jouw hulp bouwen we het hypermoderne, klimaatneutrale JNF Holland Huis voor kansarme kinderen van 14-18 jaar uit Migdal Haemek, in het noorden van Israël.

Red ons Kissufim bos

Plant mee aan de toekomst van Israël

Help het Kissufim bos herstellen dat zo noodzakelijk is voor de natuur en de plaatselijk bevolking. Ontvang bij een donatie van minimaal € 75 euro het speciale '75 jaar Israël certificaat'.

Doneer eenmalig of maandelijks

Steun het JNF met een algemene donatie

Hier draag je aan bij:

Een boom planten in een heet en onvruchtbaar gebied is een uitdaging. Daarom besteedt JNF veel aandacht aan beheer en behoud van de jonge aanplant. Zodat bomen uitgroeien tot krachtige volwassen exemplaren:

  • Iedere boom krijgt de juiste zorg en aandacht, zodat hij goed wortelt.

  • We maken de bossen duurzamer en sterker door een verscheidenheid aan bomen te planten. Hierdoor neemt de biodiversiteit toe en versterken we het ecosysteem.

  • We zorgen ervoor dat branden zoveel mogelijk worden voorkomen en kweken nieuwe boomsoorten die beter bestand zijn tegen de hitte.