Steun het JNF – Nalaten

Nalaten aan Israël

Nalaten aan Israël

Je kan op een bijzondere manier helpen, door te overwegen om het JNF op te nemen als goed doel in je testament. Het geeft rust om daar over na te denken en zaken goed te regelen.

Nalaten aan Israël is doorleven in Israël

Israël ligt je na aan het hart, net als het JNF. Wij zetten ons daarom al jaren in voor een groen en leefbaar Israël. Om ook toekomstige generaties een leefbaar Israël te bieden, moet er nog veel werk worden verzet.

Als je ervoor kiest het JNF op te nemen in je testament, doe je dat in de wetenschap dat je toekomstige generaties een duurzaam en leefbaar Israël schenkt. Want het JNF zal zich altijd voor Israël blijven inzetten.

Liefde voor Israël
Nalaten aan Israël

Leef door in Israël

Geven na leven

Door via je testament aan een goed doel te geven, kies je een mooie bestemming voor het vermogen dat je tijdens je leven hebt opgebouwd. Je bepaalt uiteraard zelf hoeveel je wilt schenken. Er hoeft geen erfbelasting over betaald te worden. Hierdoor komt de gift volledig tot zijn recht voor het doel dat je kiest.

Wil je dat je volledige nalatenschap aan het JNF ten goede komt? Dan kan je ons als enig erfgenaam benoemen.

Geven bij leven

Wil je liever bij leven geven, dan is oprichten van een park of woud in Israël een bijzondere manier om dit te doen. Het is een unieke manier om de naam van bijvoorbeeld een dierbare te vereeuwigen. Tegelijkertijd draag je bij aan het groen maken van Israël. Meer informatie hierover vind je hier.

Nalaten aan Israël

Neem contact op

Het geeft rust om zaken goed geregeld en op orde te hebben. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over het opstellen van je testament en de besteding van je donatie.

Barbara Flesschedrager werkt al jaren voor het JNF en is onder meer verantwoordelijk voor de afwikkeling van nalatenschappen. Zij vertelt: ‘In een persoonlijk gesprek, dit kan via de telefoon, maar ook bij ons op kantoor of bij je thuis, nemen we alles door. Ik neem altijd uitgebreid de tijd, omdat het een belangrijk moment in het leven is. Wanneer alles vervolgens goed geregeld is geeft dat een fijn gevoel.”

Barbara Flesschedrager - Nalaten

  Gratis opgestuurd

  Vraag brochure aan


  Het JNF neemt privacy serieus en zal de door jou aangeleverde persoonlijke gegevens op een veilige manier verwerken en gebruiken. We houden ons hierbij aan de richtlijnen van de AVG. Hier lees je onze privacyverklaring.

  Al 120 jaar actief

  Persoonlijk advies over nalaten

  Je kan geheel vrijblijvend met ons in gesprek om alle mogelijkheden na te gaan, over nalaten aan Israël. We luisteren graag naar je wensen en helpen je om alles op een rijtje te zetten.

  Bel met Barbara Flesschedrager: 020 – 646 64 77 of stuur een e-mail naar barbara@jnf.nl

  Ontvang je graag meer informatie?
  Vraag onze brochure ‘Nalaten aan Israël’ nu aan.

  Nalaten aan Israël is doorleven in Israël

  Nalaten aan Israël

  Velen gingen je voor

  Zij hebben het JNF in hun testament opgenomen: