JNF voor bedrijven

JNF voor bedrijven

JNF voor bedrijven

Wie een goed doel steunt, draagt bij aan een betere samenleving. Het laat zien waar je als bedrijf, voor staat en inspireert medewerkers, klanten en relaties. Wil je met jouw organisatie impact maken? Dat kan, door samen met ons bomen te planten in de Negev woestijn. Hiermee draag je bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen. Goed voor jouw bedrijf én de wereld. Hoe kan jij bijdragen?

Een boom cadeau

Geef een boom aan je werknemers

Verras je werknemers met een boomcertificaat bij gelegenheden als verjaardagen, geboorte van een kind, afscheid of welkomst cadeau. Een boom plant je al vanaf €18 en is altijd een goed idee. Kies één van onze bijzondere certificaten en schrijf er een persoonlijke tekst bij.

Plant een boom voor relaties

Laat je klanten zien dat je een groene planeet belangrijk vindt. Plant een boom en geef je relaties een prachtig boomcertificaat cadeau. Kies een van onze bijzondere certificaten en schrijf er een originele en persoonlijke tekst bij.

Een boomabonnement voor het hele bedrijf

Een JNF boomabonnement betekent vandaag investeren in de toekomst van morgen. Bekijk hier de mogelijkheden of neem contact met ons op via 020 – 646 64 77 of via info@jnf.nl.

Koopman Park - Park opgericht door bedrijven

Richt een park op naam op

Exclusief bij het JNF

Het JNF biedt de unieke mogelijkheid om in Israël een park op je bedrijfsnaam op te richten. Zo geef je werknemers en relaties de mogelijkheid bomen te planten in je eigen bedrijfspark. En om het park persoonlijk te openen en te bezoeken. Het Israel Products Centre Park is een voorbeeld van zo’n park.

Hoe gaat dit in zijn werk?

• Een park op naam kost € 35.000 en beslaat 12 dunam (12.000 m2).
• Een gebied wordt gemarkeerd. Vervolgens wordt dit op naam van je bedrijf geregistreerd in het bomenkadaster van JNF Israël.
• Samen bedenken wij de tekst op de plaquette bij het park.
• Rondom de onthulling van de plaquette wordt een ceremonie georganiseerd, geheel volgens jouw wensen.

Het resultaat: je draagt bij aan het vruchtbaar maken en vergroten van de leefbaarheid van het land, tot in lengte der dagen.

Doneren voor bedrijven

Wil jij als bedrijf het verschil maken in de wereld? Steun dan ons werk en draag bij aan een duurzame toekomst! Doormiddel van een eenmalige gift of periodieke donatie laat jij zien dat jouw bedrijf zich inzet voor het behoud van onze bossen en het milieu. En het mooie is: elk bedrag is welkom!

 

Bij ons kun je erop vertrouwen dat jouw bijdrage goed wordt besteed. Want als stichting met ANBI-status zorgen wij ervoor dat jouw donatie maximaal ten goede komt aan onze duurzame bosprojecten. Samen maken we de wereld groener en gezonder. Doe jij ook mee?

Belastingvoordeel

Stichting JNF draagt bij aan het algemeen nut en is daarom bij de Belastingdienst geregistreerd als een ANBI, een Algemeen Nut Beogende Instelling. Ons RSIN-of ANBI-nummer is 2955659. Giften aan ANBI’s mag je van de winst aftrekken. Per jaar bedraagt de aftrek ten hoogste 50% van de winst, met een maximum van € 100.000.

Onderzoek - JNF voor bedrijven
JNF magazine 2022

Adverteren in ons JNF Experience Magazine

Het JNF Experience Magazine, hét magazine voor onze trouwe donateurs, komt slechts één keer per jaar uit. En wat voor een magazine! Het staat boordevol inspirerende verhalen, prachtige foto’s en interessante achtergrondinformatie. Een must-read voor iedereen die begaan is met Israël, natuurbehoud en duurzaamheid.

 

Het JNF Experience Magazine heeft een oplage van maar liefst 20.000 exemplaren en bereikt een groot en betrokken publiek met jouw boodschap. Vraag dus hier het JNF Magazine aan. Voor de tariefkaart van 2023 kan je een e-mail sturen aan shirly@jnf.nl.