Prijzen

Logo kleur 67e loterij

Maak je keuze

De lotenverkoop is gestopt op 9 december jl.

De trekkingsuitslag is bekend

Tijdens de 67e JNF Loterij zijn er 150 prijzen te winnen. Net als vorig jaar hebben we een bonusloterij, waarmee je extra kans maakt op één van de 5 tickets naar Israël. Een groot deel van de prijzen wordt gesponsord.

 

Hoofdprijs: De JNF Experience reis voor 2 personen naar Israël

De hoofdprijs is de JNF Experience reis voor twee personen naar Israël. Tijdens deze reis bezoek je bijzondere JNF projecten door heel het land, ontmoet je lokale pioniers, geniet je van de smaken die Israël te bieden heeft en wandel je door de geschiedenis van Jeruzalem.

2e prijs

Tickets voor 2 personen naar Israël.
Maak je geen zorgen als reizen voorlopig niet mogelijk is vanwege de coronamaatregelen. De tickets zijn een jaar geldig.

3e t/m 6e prijs

Ticket naar Israël voor 1 persoon.
Maak je geen zorgen als reizen voorlopig niet mogelijk is vanwege de coronamaatregelen. De tickets zijn een jaar geldig.

Prijs 7 t/m 16

Het kookboek (Vegan) TLV van Jigal Krant met tal van Israëlische recepten.

Prijs 17 t/m 26

Je ontvangt een originele kastanje van de kastanjeboom waar Anne Frank vanaf het achterhuis op uitkeek. Deze kastanje is gevat in een prachtig perspex mini-monument.

Over Grenzen boek

Prijs 27 t/m 36

Je ontvangt het bijzondere boek ‘Over Grenzen’ geschreven door Joanne Nihom, JNF columnist. Hierin laat ze zien wat er gebeurt in Israël, het land waar zij woont, en dat de media vaak niet haalt.

Lunch Directeur JNF

Prijs 37 t/m 46

We nodigen je uit voor een lunch met Vivian Rinat, directeur van het Joods Nationaal Fonds.

Prijs 47 t/m 70

Een verrassingspakket van Israëlische producten.

Boomcertificaat prijs loterij

Prijs 71 t/m 150

Uit jouw naam wordt een boom geplant in het Balfour Woud in Israël. Uiteraard ontvang je een mooi certificaat. Je kunt de boom ook aan iemand cadeau doen.

Bonusprijzen:

5 tickets voor één persoon
naar Israël