Loterij

Video 69e JNF loterij - Nitzana park

Maak je keuze

Met jouw lot wordt Nitzana een oase midden in de woestijn

Trekkingsuitslag bekend

Het is niet meer mogelijk om mee te doen aan de 69e loterij. Je kunt het Nitzana park (bekijk de video hieronder) wel nog steunen met een donatie.

Bij een bijdrage van 300 euro of meer wordt je naam vermeld op het namenbord.

Win mooie prijzen!

150 prijzen waaronder een droomreis naar Israël en een e-bike!

De trekking van de 69e JNF loterij vindt plaats op 19 december 2023, met ruim 150 prijzen.
De hoofdprijs is deelname aan een unieke JNF Experience reis naar Israël voor twee personen, inclusief vliegtickets. Ontmoet lokale pioniers, geniet van de smaken van Israël, wandel door de geschiedenis van Jeruzalem en bezoek onze JNF projecten.
Verder verloten we weer in totaal 10 vliegtickets naar Israël, een elektrische fiets, verschillende Israëlische producten en nog veel meer.

Hoofdprijs - prijzen 68e JNF loterij

Steun een dorp in de Negev

Breng Nitzana tot bloei met jouw lot!

Het is heerlijk om, tijdens een warme zomers dag, verkoeling in de schaduw van een boom te vinden. In Nederland is dat iets vanzelfsprekends.

Voor de pioniers, die in Nitzana wonen is dat iets anders. Zij wonen in een gebied in de droge, hete Negev woestijn in het zuiden van Israël. Hier is nauwelijks een boom te vinden en daar willen wij verandering in brengen.

Onze droom is om, samen met u, dit prachtige afgelegen en kwetsbare gebied om te toveren tot een park waar het fijn vertoeven is. Met groenvoorzieningen, bankjes, schaduwrijke plekken en observatiepunten. Het park zal zorgen voor biodiversiteit en het terugdringen van de woestijn. Ook zal het werkgelegenheid verschaffen. Een win-win situatie voor iedereen.

Het Nitzana park nu - 69e loterij project
Het Nitzana park toekomst - 69e loterij project