Loterij

Heuvels van Jeruzalem - 68e JNF Loterij

Maak je keuze

De trekkingsuitslag is bekend

Bekijk de trekkingslijst voor de winnende lotnummers

Lotenverkoop 68e loterij is gestopt

De lotenverkoop voor de 68e JNF loterij is beëindigd. Bekijk hier of je een winnend lotnummer hebt. Doneren voor het herstel van de bossen rondom Jeruzalem kan nog wel.
De trekking was op 15 december 2022. Als je loten hebt gekocht, maakte je kans op prachtige prijzen. Zoals de hoofdprijs, deelname voor twee personen aan de JNF Experience reis naar Israël, of één van de andere 150 prijzen. Waaronder 10 retourtickets naar Israël, een e-bike of allerlei Israëlische producten. Met de bonusloten maak je extra kans op 1 van de 5 retourtickets naar Israël. Al vanaf 10 loten ontvang je 5 bonusloten. Dat aantal kan oplopen tot 65 bonusloten als je 100 loten koopt.

Naamsvermelding - 68e JNF loterij

Win weer mooie prijzen!

150 prijzen waaronder een droomreis naar Israël en een e-bike!

De trekking van de 68e JNF loterij vindt plaats op 15 december 2022, met ruim 150 prijzen.
De hoofdprijs is een droomreis naar Israël voor twee personen, waar je deelneemt aan onze unieke JNF Experience Reis. Ontmoet lokale pioniers, geniet van de smaken van Israël, wandel door de geschiedenis van Jeruzalem en bezoek onze JNF projecten.
Verder verloten we weer 10 vliegtickets* naar Israël, een elektrische fiets, verschillende Israëlische producten en nog veel meer.

Hoofdprijs - prijzen 68e JNF loterij

Samen aan de slag!

help ons bij het herstel van de bossen rondom Jeruzalem

De branden in de zomer van 2021 in de bossen van Jeruzalem waren de ergste ooit. In drie dagen ging 1100 hectare bos in vlammen op.

“We vochten dagenlang tegen het immense vuur. Het was afschuwelijk. We hadden zoiets nog nooit meegemaakt”, vertelt Gidi Bashan, manager van de JNF Jeruzalem Regio. “De verbrande bossen bestonden uit honderd jaar oude dennen en veel oorspronkelijk bos.”

Na een periode van natuurlijke hergroei, dat gewoonlijk optreedt na één of twee jaar, begint voor JNF het werk. Met als doel een groen Jeruzalem. En daar kan jij aan bijdragen!

Bossen rondom Jeruzalem - project informatie 68e JNF loterij
Verbrande bossen rondom Jeruzalem - project informatie 68e JNF loterij