maandag 19 maart 2018

Geschreven door: Joanne Nihom

Trek in heerlijke Israelische hapjes? Kom op 9 april naar de JNF Experience in Katwijk, waar restaurant H.Baron uit Buitenveldert, Amsterdam, de catering verzorgt.

“Een Europees restaurant met een knipoog naar Israel”, zo omschrijft de 28-jarige eigenaar Daniel Bar-On zijn koosjere restaurant. Zijn werk is niet alleen zijn hobby, het is ook zijn passie: mensen het naar de zin maken, in een gezellige ambiance met topkwaliteit eten. Op TripAdvisor wordt het restaurant aanbevolen om de sfeer, het vriendelijke en beleefde personeel, de mooie presentatie van gerechten, de heerlijke, met liefde bereide gerechten en ruime porties.

“Mooie woorden. Ik zeg altijd: eten kun je niet beoordelen op hoe het wordt omschreven, eten moet je proeven. Ons meest populaire gerecht is de huisgemaakte humus. Een topper. Het recept? Dat verklap ik niet, dat is het geheim van de kok. Ik nodig u uit om op 9 april naar de JNF Experience te komen, dan kunt u zelf proeven en ontdekken dat u binnenkort in H.Baron wilt komen eten! U bent van harte welkom.”

 

Kom ook naar de JNF Experience in Katwijk!

70 jaar Israel, 115 jaar Joods Nationaal Fonds jubileum-experience-avond op 9 april in Katwijk.

U kunt zich hier inschrijven voor de JNF Experience 

 

Niks missen? klik op de blauwe vind ik leuk knop om ons op Facebook te volgen.

Privacyverklaring