Herstel en nieuwe aanplant

Help mee bij de herbebossing van een van de oudste JNF-wouden in Israël. Door ziekte en branden heeft er op verschillende plekken de afgelopen jaren een ware kaalslag plaatsgevonden

Klimaatverandering

Steun de Arava in de strijd tegen een van Israël’s gevaarlijkste natuurverschijnselen. Er is veel geld nodig voor grootschalige herstelwerkzaamheden om schade in de toekomst te beperken.

Bosbranden

Meer dan 600 bosbranden per jaar blust de JNF brandweer ieder jaar. Help mee bij het herstel van de door ons met liefde en aandacht geplante bossen.

Duurzame landbouw

Duizenden kilo’s landbouwafval liggen te verrotten in de woestijn, slecht voor mens en dier. Draag bij aan dit bijzondere proefproject dat afval verwerkt tot energie.

Steun de Arava

... / JNF / Subtitel ter ondersteuning / 21/08/2021Landbouw in de droge, hete Arava woestijn Vanuit de prachtige Arava woestijn legt Noa Zer, hoofd projecten van de Regionale Raad, ons in het filmpje hieronder, uit wat de Arava zo uniek maakt, namelijk landbouw. Want tegen alle verwachtingen in, komt meer dan 50% van de Israelische… Lees verder Steun de Arava

Stranden en dieren

Een heftige storm trof op 12 februari een schip dat een zeer grote hoeveelheid olie in de Middellandse Zee loosde. Langs de kust van Israel is er over een lengte van 170 kilometer olie en teer aangespoeld.