Help mee antwoorden te vinden voor het wereldvoedselprobleem

Onderzoek - JNF voor bedrijven

Help mee antwoorden te vinden voor het wereldvoedselprobleem

Hoe gaan we een wereldbevolking van ruim 8 miljard mensen met alle problemen rond klimaat en stikstof blijven voeden?
Het Tel-Hai College in Israël doet wetenschappelijk onderzoek naar voeding, biotechnologie, milieu, landbouw en dierwetenschappen.

Doneer direct

Steun de onderzoeken van het Tel-Hai College

Waar draag je aan bij?

Studiebeurzen (fellowships) in voedingswetenschappen voor Nederlandse en Israëlische studenten aan het Tel-Hai College.

  • Nederlandse masterstudenten kunnen hun onderzoekscriptie afronden in een van de relevante onderzoeksgroepen van Tel-Hai. In onderwerpen zoals: lokale landbouw, voedsel, biotechnologie, milieu en circulaire economie.
  • Studenten kunnen deelnemen aan Engelstalige cursussen op het gebied van foodtech, ‘Hula Reserve’ en ‘Use of Artificial Intelligence and Big Data’ in food- en agritech.
  • Masterstudenten van Tel-Hai zullen ook uitgenodigd worden aan Nederlandse universiteiten om een deel van hun onderzoek uit te voeren in onderzoeksgroepen aan de universiteit.
Tel-Hai College - JNF studiebeurzen

Over Tel-Hai

Het Tel-Hai College is een agri- en foodtech centrum dat uitmuntende wetenschappers en studenten vanuit de hele wereld aantrekt. Het ligt in het hart van een spectaculair landschap in Galilea, Noord-Israël.

Tel-Hai werd in 1996 erkend als een onafhankelijke academische instelling. De belangrijkste disciplines zijn voeding, gezondheid, milieu en biotechnologie. Het Tel-Hai College werkt samen met MIGAL – Galilee Research Institute, gevestigd in Kiryat Shmona. Tel-Hai is de enige hogeschool in Israël met een eigen onderzoeksinstituut.

Iedere bijdrage is welkom!

Neem voor meer informatie contact op met Vivian Rinat, telefonisch 020 – 646 6477, of per e-mail vivian@jnf.nl.

Steun andere projecten

Deze projecten hebben jouw steun nodig

Noord-Israël staat in brand

Noord-Israël staat in brand

Landbouw is het kloppend hart in de Westelijke Negev. Geen toekomst voor de regio zonder wederopbouw. Samen sterk voor de landbouw in de negev!

Vernielde tractor - Samen sterk voor de landbouwsector

Samen Sterk voor Israël

Landbouw is het kloppend hart in de Westelijke Negev. Geen toekomst voor de regio zonder wederopbouw. Samen sterk voor de landbouw in de negev!