Help mee antwoorden te vinden voor het wereldvoedselprobleem

Help mee antwoorden te vinden voor het wereldvoedselprobleem

Hoe gaan we een wereldbevolking van ruim 8 miljard mensen met alle problemen rond klimaat en stikstof blijven voeden?
Het Tel-Hai College in Israël doet hier wetenschappelijk onderzoek naar in voeding, biotechnologie, milieu, landbouw en dierwetenschappen.

Doneer direct

Steun de onderzoeken van het Tel-Hai College

Waar draag je aan bij?

Studiebeurzen (fellowships) in voedingswetenschappen voor Nederlandse en Israëlische studenten aan het Tel-Hai College.

  • Nederlandse masterstudenten kunnen hun onderzoekscriptie afronden in een van de relevante onderzoeksgroepen van Tel-Hai, in onderwerpen zoals: lokale landbouw, voedsel, biotechnologie, milieu en circulaire economie.
  • Studenten kunnen deelnemen aan Engelstalige cursussen op het gebied van foodtech, ‘Hula Reserve’ en ‘Use of Artificial Intelligence and Big Data’ in food- en agritech.
  • Masterstudenten van Tel-Hai zullen ook uitgenodigd worden aan Nederlandse universiteiten om een deel van hun onderzoek uit te voeren in onderzoeksgroepen aan de universiteit.

Over Tel-Hai

Het Tel-Hai College is een agri- en foodtech centrum dat uitmuntende wetenschappers en studenten vanuit de hele wereld aantrekt. Het ligt in het hart van een spectaculair landschap in Galilea, Noord-Israël.

Tel-Hai werd in 1996 erkend als een onafhankelijke academische instelling. De belangrijkste disciplines zijn voeding, gezondheid, milieu en biotechnologie. Het Tel-Hai College werkt samen met MIGAL – Galilee Research Institute, gevestigd in Kiryat Shmona. Tel-Hai is de enige hogeschool in Israël met een eigen onderzoeksinstituut.

Iedere bijdrage is welkom!

Neem voor meer informatie contact op met Vivian Rinat, telefonisch 020 – 646 6477, of per e-mail vivian@jnf.nl.

Steun andere projecten

Deze projecten hebben jouw steun nodig

Help mee antwoorden te vinden voor het wereldvoedselprobleem

Hoe gaan we een wereldbevolking van ruim 8 miljard mensen met alle problemen rond klimaat en stikstof blijven voeden? Het Tel-Hai College in Israel doet wetenschappelijk onderzoek naar voeding, bio

een groen Jeruzalem - 68e JNF loterij

Doneer voor een groen Jeruzalem

Het Joods Nationaal Fonds plant al sinds 1902 bomen in het hete en droge klimaat van Israël. Met succes: Israël is nu het enige land ter wereld waar meer bos groeit dan 100 jaar geleden.