Doe mee en steun dit bijzondere project. U maakt daarmee kans op het winnen van een droomreis naar Israel of één van de andere 150 prijzen.
Win vliegtickets naar Israel, een Israeli style lunch, of één van de vele tickets voor bijzondere activiteiten in Nederland.

Meer loten, meer kans!

NaamSubtitelPrijsKoop
2 loten0 bonusloten 6,00

Heeft u alle velden ingevuld?

5 loten1 bonuslot 15,00

Heeft u alle velden ingevuld?

10 loten3 bonusloten 30,00

Heeft u alle velden ingevuld?

25 loten8 bonusloten 75,00
50 loten17 bonusloten 150,00
75 loten26 bonusloten 225,00
100 loten35 bonusloten 300,00
Trekkingslijst loterij 2,00

Iedereen een kans!

Verras uw familie, vrienden en collega’s met een lot voor hun verjaardag, Sinterklaas, Chanoeka of Kerst!

Geef loten cadeau en daarmee de kans op het winnen van de droomreis naar Israel of één van de andere 150 prijzen. Zo steunt u dit bijzondere project, geeft u een impactvol en duurzaam cadeau, én maakt de ontvanger kans op mooie prijzen.

€ 6,00

Bestel

€ 15,00

Bestel

€ 30,00

Bestel

Een park dat de stad verbindt

Met de aanleg van dit park zorgen we voor een steuntje in de rug van de plaatselijke economie van Lod, dat extra hard door de coronacrisis is getroffen.
Het Stadspark vormt de natuurlijke omlijsting van het nieuwe Archeologische Mozaïek Museum. Een prachtige plek voor bewoners én bezoekers om te genieten en ontspannen.

Lod ligt op 22 kilometer van Tel Aviv en is zo’n stadje dat je waarschijnlijk voorbij zou rijden op weg naar Jeruzalem. De stad is arm, ligt vlakbij Ben Gurion Airport en er is weinig groen. De coronacrisis heeft de economische situatie van veel inwoners verslechterd. Een belangrijke inkomstenbron, werk op het vliegveld, is weggevallen.

Het Stadspark rond het nieuwe Archeologische Mozaïek Museum, wordt aangelegd in de stijl van de Romeinse villa die in het jaar 300 v.C. in Lod heeft gestaan. De bomen en planten die nu aangeplant worden komen ook in het ontdekte mozaïek voor.

Het park zal de inwoners van Lod nauwer met elkaar verbinden en ook buiten de openingstijden van het nieuwe Archeologisch Mozaïek Museum geopend zijn. Het wordt een heerlijk , toegankelijk park met speeltoestellen, picknickplekken, schaduwplekken, veel bomen.

De bouw van het museum is al in volle gang en zal begin 2021 klaar zijn. Met de aanleg van het park hopen we snel te kunnen beginnen. Het wordt een prachtige plek om te bezoeken en er komt een mooie erkenning voor JNF Nederland!

Bestel uw loten

De stad Lod, voorjaar 2020

Het prijzenpakket

Een goede reden om dit jaar mee te doen aan de JNF Loterij, zijn de 150 prijzen die u kunt winnen. Nieuw dit jaar: de bonusloterij waarmee u extra kans maakt op tickets naar Israel.
Een groot deel van de prijzen is gesponsord.

Hoofdprijs: Een droomreis voor 2 personen naar Israel

De hoofdprijs is een droomreis voor twee personen naar Israel, waar u verschillende JNF-projecten bezoekt. U bent niet alleen gast bij de openingsceremonie van het Stadspark in Lod, u bezoekt o.a. ook de bijzondere JNF projecten in het land, ontmoet lokale pioniers en wandelt door de geschiedenis van Jeruzalem.


2e prijs

Tickets voor 2 personen naar Israel.
Maakt u zich geen zorgen als reizen voorlopig niet mogelijk is vanwege de coronamaatregelen. De tickets zijn een jaar geldig.

3e t/m 6e prijs

Ticket naar Israel voor 1 persoon.
Maakt u zich geen zorgen als reizen voorlopig niet mogelijk is vanwege de coronamaatregelen. De tickets zijn een jaar geldig.

Prijs 7 t/m 16

Een heerlijke Israeli style lunch met de directeur en het JNF team op het JNF kantoor in Amsterdam.

Prijs 17 t/m 100

Uit uw naam wordt een boom geplant in de Negev woestijn in Israel. Uiteraard ontvangt u een mooi certificaat. U kunt de boom ook aan iemand cadeau doen.

Prijs 101 t/m 110

Tickets voor het Anne Frank Huis.  Bezoek de onderduikplek waar Anne Frank haar beroemde dagboek Het Achterhuis schreef.

Prijs 111 t/m 120

Tickets voor het Joods Cultureel Kwartier in Amsterdam. Bezoek het Joods Historisch Museum, de Portugese Synagoge, de Hollandsche Schouwburg en het Nationaal Holocaust Museum.

Prijs 121 t/m 150

JNF linnen tas met daarin een JNF verrassingspakket.

Extra prijs!

10 x 2 toegangskaarten voor de Expositie van Piet Cohen in Synagoge Groningen.

Extra prijs!

5 x 1 toegangskaart voor de expositie Zandverhalen “Bijbelverhalen in Zand” in Elburg.


 

Bonusprijzen: 5 tickets voor 1 persoon
naar Israel

Bestel uw loten

Bouw mee aan een bijzonder Stadspark in Lod

Dit jaar steunen we met de opbrengst van de loterij de aanleg van het Stadspark in Lod. Ook als u niet aan de loterij mee wilt doen kunt u bijdragen aan dit bijzondere project!

Met de ontwikkeling van dit Stadspark zorgen we voor een steuntje in de rug van de plaatselijke economie van Lod, dat extra hard door de coronacrisis is getroffen. Het Stadspark vormt de natuurlijke omlijsting van het nieuwe Archeologische Mozaïek Museum. Een prachtige plek voor bewoners én bezoekers om te genieten en ontspannen. Lod ligt op 22 kilometer van Tel Aviv en is zo’n stadje dat je waarschijnlijk voorbij zou rijden op weg naar Jeruzalem. De stad is arm, ligt vlakbij Ben Gurion Airport en er is weinig groen. De coronacrisis heeft de economische situatie van veel inwoners verslechterd. Een belangrijke inkomstenbron, werk op het vliegveld, is weggevallen.

Wilt u de bouw van het nieuwe Stadspark steunen?

Privacyverklaring