Regelmatig organiseert het Joods Nationaal Fonds ‘JNF Experience’ avonden. Het JNF brengt op deze avonden mensen samen die geïnteresseerd zijn in Israel, in de ecologische projecten in Israel, en in het bijzonder in het verbeteren van het leven van mensen en dieren in de Negev woestijn.

Mirit Hillman woont in de Arava woestijn (in het zuidwesten van Israel) met haar man en twee kleine kinderen. Zij komt vertellen over hoe Israeliers dat doen: van dor, droog land een vruchtbaar land maken om landbouw te bedrijven.

De COO van Future Crops (www.future-crops.com) geeft deze avond een kijkje in de eerste Vertical Farm fabriek met Israelische technologie. Het is de eerste hypermoderne, volledige gecontroleerde, op grondteelt gebaseerde vertical farm voor verse producten in Nederland.

Live Israelische muziek, gratis drankjes en Israëlische hapjes complementeren de avond. Het JNF brengt letterlijk een stukje Israel naar u toe!

Datum: 4 juni 2019
Ontvangst: 19:00
Aanvang programma: 19.30
Einde programma: 22:00

Locatie

De Oostkerk
Oostkerkplein 1, Middelburg
www.deoostkerk.nl

Parkeren

In de buurt kunt u tot 20:00 uur betalen of in twee parkeergelegenheden in de omgeving. Beiden ong. 7 minuten lopen van de Oostkerk. Toegang is niet heel geschikt voor rolstoelen.

Kaarten kopen

Wilt u liever betalen via bankoverschrijving of pinnen aan de deur?

Meld u dan aan via onderstaand formulier. Uw naam komt dan op de gastenlijst te staan. De entreeprijs à € 12,50 kunt u overmaken naar rekeningnummer NL58 INGB 0000 0499 98 ten name van de stichting Joods Nationaal Fonds, onder vermelding van feestavond Middelburg. Er kan ook op de avond zelf gepind worden aan de deur.


Uw gegevens

Met hoeveel personen bent u aanwezig?

Privacyverklaring