Meld je aan en download gratis het JNF Experience Magazine

Meld je aan en download gratis
het JNF Experience Magazine

Waarom een boom planten?

Een boom planten voor iemand is een mooi en emotioneel gebaar. Dat doe je voor je geliefde, een jarige, een bruidspaar, een jubilaris of zomaar een bijzondere vriend. Bij het planten van een boom ontvang je een gepersonaliseerd boomcertificaat.

Geef een duurzaam cadeau en help mee de aarde koel te houden. Volgens onderzoek is het planten van bomen een van de beste oplossingen om klimaatverandering tegen te gaan.

Bij het planten van een boom ontvang je een te personaliseren boomcertificaat. Bestel nu en kies uit 20 varianten!

Wie zijn wij?

Yatir Woud

Al 120 jaar actief

Van een dorre woestijn
naar een bloeiende streek

Sinds 1902 zijn er in Israël door Stichting JNF meer dan 260 miljoen bomen geplant en 110.000 hectare bos aangelegd. Stichting JNF zorgt continu voor het onderhoud van de bomen.

Met het planten alleen zijn we er namelijk niet. Iedere boom die wordt geplant heeft veel en intensieve verzorging nodig. Israël is een van de weinige landen ter wereld die nu meer bomen heeft dan 100 jaar geleden. 

Ondanks wat de afgelopen 120 jaar is bereikt, is er nog heel veel te doen. Nog steeds bestaat 60% van Israël uit woestijn. En als we niets doen, rukt de woestijn verder op. Help mee en plant een boom!

*De prijs per boom is 18 euro. Het certificaat versturen we per post binnen 3 werkdagen (verzendkosten 3,95 euro binnen Nederland). Laat je het certificaat per e-mail versturen, dan is dat zonder verzendkosten. Zo kunnen we het bedrag van 18 euro volledig besteden aan het planten van bomen in de Negev woestijn.