Nalaten aan Israel

Het JNF steunt duurzame projecten in Israel op het gebied van bebossing, water, landbouw en onderzoek. Iedereen in Israel kan genieten van de prachtige bossen, de picknickplekken, de fietspaden. Er is tegenwoordig genoeg drinkwater, zelfs in deze zeer droge regio. Innovatie in landbouw helpt niet alleen Israëlische telers maar telers over de hele wereld. Dit werk doen we al 120 jaar, en dat zullen we  blijven doen.

U kunt op een bijzondere manier helpen, door te overwegen om het JNF op te nemen als goed doel in uw testament

Geven na leven

Door via uw testament aan een goed doel te geven, kiest u een mooie bestemming voor vermogen dat u tijdens uw leven hebt opgebouwd. U bepaalt zelf hoe veel u wilt schenken. Omdat er geen erfbelasting over hoeft te worden betaald, komt de gift volledig tot zijn recht voor het doel dat u kiest.

Meer weten?

Wilt u dat uw volledige nalatenschap aan het JNF ten goede komt? Dan kunt u het Joods Nationaal Fonds als enig erfgenaam benoemen.

Persoonlijk advies over nalaten

Het is fijn om voldoende informatie te hebben over het opstellen van een testament en de besteding van de gift. U kunt geheel vrijblijvend met ons in gesprek om alle mogelijkheden na te gaan. We luisteren graag naar uw wensen en helpen u om alles op een rijtje te zetten.

Bel met Barbara Flesschedrager: 020 – 646 64 77  of stuur een e-mail naar info@jnf.nl

Ik wil graag de brochure over nalaten aan het JNF ontvangen

    Akkoord *
      * verplichte velden.

     

    Nu al doneren aan het JNF?

    Privacyverklaring