Nalatenschappen

Om ook de toekomstige generaties een leefbaar Israel te schenken moet er nú veel werk worden verzet. De projecten van vandaag zijn de woonplaatsen van morgen, de waterreservoirs van nu zijn levensaders voor de volgende generaties.

Overweegt u ook om in uw nalatenschap een goed doel op te nemen? Vindt u de toekomst van een leefbaar Israel ook belangrijk? Zoekt u een doel dat niet alleen vandaag maar ook de volgende generatie hoop en leven zal geven? Met een legaat aan het JNF kunt u uw band met Israel bekrachtigen. Het JNF steunt projecten die leven geven aan de volgende generatie. Of het nu het planten van bomen, een irrigatieproject of het investeren in research betreft: uw legaat wordt gebruikt voor een tastbare bijdrage aan de bloei van het Israel van morgen.

Uw laatste wens brengt leven in de woestijn

Veel mensen zijn u voorgegaan. Een belangrijk deel van de donaties bij het Joods Nationaal Fonds komt voort uit nalatenschappen. Met deze essentiële financiële steun kan het JNF haar belangrijke werk ook in de toekomst voortzetten. Uw laatste wens brengt Israel verder tot bloei! Dank u wel.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag de brochure aan.

Telefonisch
020 – 646 64 77 (vraag naar Barbara)
(ma. t/m do. 9-17 uur, vr. 9-12 uur).

Wij zullen u geheel vrijblijvend en strikt vertrouwelijk alle door u gewenste informatie doen toekomen.

Per post
Stichting Joods Nationaal Fonds
t.a.v. Barbara
Postbus 78030
1070 LP Amsterdam

Per email
barbara@jnf.nl

Wilt u nu een vrij bedrag doneren voor het werk van het JNF?

Doneer aan het JNF

Privacyverklaring