70 jaar Israel, meer dan 115 jaar JNF: wij zijn trots om u het verleden en de toekomst van Israel met eigen ogen te laten zien. Het resultaat van uw steun en dat van alle andere JNF-donateurs!

Israel is veranderd van een ontwikkelingsland vol gedreven pioniers naar een land dat zich onderscheidt door innovatie op het gebied van technologie, gezondheidszorg en landbouw. De prestaties van de Israelische bevolking en de passie om de woestijn tot bloei te brengen zijn ongekend en niet te bevatten, zeker als men zich realiseert dat de pioniers van toen met niets begonnen. Er bloeien nu bloemen waar eerst niets was en de dorre woestijn heeft plaats gemaakt voor de productie van groente en fruit Wie wil dit niet met eigen ogen zien en beleven? Wij nemen u mee op een reis door de tijd van dit jonge land, naar plaatsen die tot de verbeelding spreken en de mensen die ertoe doen.

  • In 9 dagen ervaart u het beste van Israel
  • U reist u langs belangrijke projecten van JNF Nederland en ziet u wat er met uw steun is waargemaakt.
  • U ontmoet de pioniers
  • En veel meer…

Meer vrijblijvende informatie en een uitgebreid reisprogramma kunt u hieronder aanvragen of u belt even met 020 646 64 77.


Aanvraag reisbrochure ‘JNF Experience in Israel’

Akkoord *
JNF Experience reisbrochureInformatie over testamenten en legaten
* verplichte velden.

Bekijk hier de blogs over de eerste reis oktober 2018.

 

Privacyverklaring