JNF Nederland is solidair met Israel

Israëlische burgers waren de afgelopen dagen het doelwit van meer dan 1000 raketten uit Gaza. Onze gedachten zijn bij hen. Ons hart gaat uit naar allen die lijden onder deze vreselijke situatie.

Het JNF brengt Israel al 120 jaar tot bloei. We plantten meer dan 240 miljoen bomen en bouwden én bouwen prachtige projecten voor alle Israëlische burgers. Het menselijk lijden en de schade die de zinloze vernieling met zich meebrengt doet ons veel pijn. We staan ​​klaar om de mensen in Israel te helpen met de opbouw van alles wat nu vernietigd wordt.

Een laatste update: ons loterijproject van vorig jaar was de bouw van een stadstuin rondom het Archeologisch Museum in de stad Lod. Dat project was net afgerond. Nu is het door de rellen van de laatste dagen ernstig beschadigd. Volgende week, als hopelijk de rust weer is teruggekeerd, sturen we alsnog de nieuwsbrief die we voor u voorbereid hadden, met onder andere nieuws over onze stadstuin in Lod.

We wensen de gewonden een spoedig en volledig herstel en betreuren de slachtoffers. Moge hun nagedachtenis een zegen zijn.

Als gevolg van het geweld staan de bossen rondom de Gazastrook weer in brand.

 

Help het JNF de bosbranden van Israel te blussen!

 

Privacyverklaring