Help juist nu mee en toon uw solidariteit met de kinderen van Israel!

Het coronavirus heeft ook in Israel toegeslagen.

Laten we er samen voor zorgen dat de kinderen in Israel na deze uitzonderlijke thuisperiode weer zorgeloos buiten kunnen spelen met hun vriendjes en opa’s en oma’s.

Vooral in de armere gemeenten in Israel is een groot gebrek aan speeltuinen. Laten we er samen voor zorgen dat de kinderen in Israel na deze uitzonderlijke thuisperiode weer zorgeloos buiten kunnen spelen met hun vriendjes en opa’s en oma’s.

In Israel zijn gezinnen groter en woningen kleiner dan in Nederland. Langdurig gedwongen met elkaar in een klein huis zitten, is geen makkelijke opgave. Het leidt tot stress, spanning en slechter slapen. Zodra de kinderen weer naar buiten mogen, is een speeltuin in de buurt juist nu noodzakelijk.

Laten we er samen voor zorgen dat de kinderen in Israel na deze uitzonderlijke thuisperiode weer zorgeloos buiten kunnen spelen met hun vriendjes en opa’s en oma’s.

 

Wat gaat het JNF doen?

Dit jaar bouwt het JNF prachtige speeltuinen voor kinderen en hun families midden in armere woonwijken. Dit is belangrijk voor het welzijn van alle inwoners. Het is van belang dat de kinderen, na deze uitzonderlijke thuisperiode, weer naar buiten kunnen.

Het JNF in Israel is al begonnen met het bouwen van een aantal speeltuinen, maar het zijn er nog lang niet genoeg. En daar hebben wij uw steun bij nodig.

Waar draagt uw gift aan bij?

€ 50 – € 100 groenvoorziening
€ 100 – € 250 een drinkfontein
€ 150 – € 250 een duikelrek of trampoline
€ 250 – € 500 een zitbank met rugleuning
€ 500 – € 750 educatieve spelpanelen
€ 750 – € 1000 een glijbaan met speelhuis

Voor grotere bedragen neem contact op met
Vivian Rinat: vivian@jnf.nl of bel: 020-6466477

Uw steun is nodig

Help mee en zorg dat de kinderen in Israel weer fijn met elkaar kunnen buiten spelen. Iedere bijdrage is welkom.

Alvast heel veel dank!

Privacyverklaring