Ja, ik draag graag duurzaam bij aan het groen houden van Israel

Het JNF plant al bomen sinds de oprichting in 1902. Daarom is Israel een van de weinige landen die nu meer bomen heeft dan 100 jaar geleden! Maar met alleen het planten van bomen zijn we er niet. Iedere boom die wordt geplant heeft veel en intensieve verzorging nodig. Met dit abonnement voor bomenonderhoud helpt u de bossen in Israel groen en gezond te houden. Dat kan al vanaf 5 euro per maand. Wilt u meer geven, dat kan natuurlijk ook. Alvast veel dank!


Waar draagt u aan bij?

  • Schoonhouden en opruimen
    Onze wouden, bossen en parken zijn 24/7 open voor publiek en enorm populair. Jaarlijks bezoeken zo’n 200 miljoen bezoekers de JNF-bossen. Vooral op feestdagen en tijdens festivals is het druk. Dat brengt veel vervuiling en schade met zich mee. Het planten van een boom is snel gedaan, maar het verzorgen ervan is een taak die langer dan een mensenleven duurt.
  • Omgaan met klimaatverandering
    Net als de rest van de wereld ondervindt ook Israel de gevolgen van de opwarming van de aarde; het heeft effect op ons klimaat, de natuur en de gezondheid en veiligheid van mensen. Bomen en bossen helpen de schade van het broeikaseffect te beperken en het natuurlijk evenwicht te herstellen. Daarom is het onderhoud zo belangrijk. Het JNF is daar expert in.
  • Brandpreventie
    Naast het goed verzorgen van de bomen doen we veel aan brandpreventie, zoals het groen rondom de bomen laag houden, en aan schadeherstel. Dat is duurzaam planten.

Privacyverklaring