maandag 22 maart 2021

Op zondag 28 februari brachten we Israel weer bij u thuis. Live, vanuit de Arava, gingen we met chef kok Yinon Beeri en de bij velen van u bekende Noa Zer, de keuken in.

Een kleurrijke en frisse salade en een heerlijk en geurig kipgerecht stonden op het menu. Yinon trakteerde ons, met producten rechtstreeks uit zijn eigen kassen in Paran, op verrassende combinaties en smaken.

Zeker 60 enthousiaste deelnemers stonden, met alle ingrediënten uitgestald, klaar om aan de slag te gaan. Het tempo van een chef kok bijhouden bleek een uitdaging en de chat stond niet stil, maar dat mocht de pret niet drukken. Het resultaat was om te smullen en de leuke reacties en foto’s van prachtige gerechten (gebruikt voor de collage hierboven) stroomden na afloop binnen. Was je er niet bij, maar ben je benieuwd naar de gerechten? Hier vind je de recepten.

Veel dank voor jullie deelname. Wij kijken terug op een gezellige en geslaagde activiteit, die voor herhaling vatbaar is!