donderdag 14 januari 2021

Bennita en Hans uit Amstelveen hebben de hoofdprijs gewonnen van de 66ste JNF loterij. Zij nemen gratis deel aan de JNF Experience Israel reis die, als alles meezit wat betreft Corona, gepland staat voor november 2021.

Tijdens de reis bezoek je verschillende JNF projecten in het noorden van Israel en in de Negev en Arava woestijn. Je komt op plekken waar je als toerist niet komt en ontmoet mensen die je als toerist niet zomaar ontmoet. Daarbij ervaar je de schoonheid van de natuur en de gastvrijheid van het land en haar inwoners op een unieke manier. De verhalen en emoties van de lokale bevolking brengen de JNF projecten tot leven en je ziet met eigen ogen de impact van de verschillende JNF projecten in Israel

Bennita: “Ik koop al jaren loten voor de JNF loterij, dat is echt een traditie. Meestal gaat de opbrengst naar projecten in de woestijn, maar nu zag ik dat het om een ander project ging. Het Stadspark in Lod trok me in het bijzonder aan, omdat het een arme stad is en het park een kans biedt aan kinderen en gezinnen om buiten in een fijne omgeving te zijn, vooral voor kinderen zo belangrijk. Dus daarom kocht ik dit jaar dubbel zoveel loten.”

Hans: “We vinden het geweldig om mee te gaan met de reis. Ik ben werkzaam bij Waternet, en dus vooral geïnteresseerd in de waterprojecten die het JNF opzet. Vooral die in de Arava woestijn. Ik ben daar nog nooit geweest, en ben heel benieuwd”.

Van harte gefeliciteerd Bennita en Hans!

Privacyverklaring